window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Денков и Тагарев в лют спор (Видео)


Напрежението при управляващата партия "Продължаваме промяната" нараства с всеки изминал ден. Премиерът Николай Денков и министърът на отбраната Тодор Тагарев са на нож заради скандалния случай с Пирогов и детето на Мустафа Емин. Ето какво казват двамата за въпросния случай:


„Случаят е много неприятен. Той беше иницииран от пост в личен профил, който след това беше препубликуван на сайта на „Пирогов”. Версиите са две. Аз съм изслушал моя съветник и това, което беше първоначално обявено. Те се разминават много съществено. Много емоционална беше реакцията на всички – и на медиите, и на гражданите, и в политическите среди. Ще взема решение, когато се запозная с фактите”, обясни Тагарев.


Ето я и реакцията на премиера Николай Денков:


"Трябва да завърши успешно проверката, за да е ясно какви са фактите. Не може на базата само на един Фейсбук профил, едно съобщение, да се правят крайни заключения и да се уволняват хора“, заяви премиерът Николай Денков по повод случая със съветника от ДБ на министъра на отбраната Тодор Тагарев. Припомням, че миналата седмица стана ясно, че Мустафа Емин се е държал агресивно и заплашително в болница „Пирогов“, където е настоявал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото. Заплашвал с името на здравния министър.


„Ако е вярно това, което пише в този пост, според мен съветникът трябва да си отиде. Но ако се окаже, че това е прикрита атака, което има някакви други цели, бих оставил министърът сам да реши какво ще направи“, заяви Денков.


bottom of page