window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Денков и Петков пърхат от радост"


Един от най-активните депутати от ГЕРБ Георг Георгиев гостува в предаването "Лице в лице" по БТВ. Там той коментира визитата на украинския президент Володимир Зеленски и инфанилното поведение на премиера Николай Денков и съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.


"С това посещение изглежда, че България се връща на световната дипломатическа карта. Лошото е, че то можеше да се осъществи много по-рано, ако миналата година не държахме в кулоарите на парламента външния министър на Украйна Кулеба.


Леко съм озадачен от неподражаемия възторг, в който са изпаднали и премиерът Денков, и г-н Петков, който пърха от ентусиазъм. Това са хората, които можеха още през 2022 г. да поставят темата с помощта за Украйна много по-високо в дневния ред“, допълни Георгиев.


По думите му, тогава са надделели тяснопартийни интереси, за да се скрепи правителството и „да се угоди на г-жа Нинова“.


„Това е големият проблем – че ние сме помагали, за да спечелим някакви съмнителни дивиденти и г-жа Нинова да може да прави партийна пропаганда, го криехме, а всъщност светът е можел да оцени тази помощ много по-рано“, каза още Георг Георгиев.


bottom of page