window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Демократична Промяна…на ценностите!


Автор: Виктор Волокин


Гледах един материал на колегата Николай Караколев от Пловдив. Горкият, отразяваше откриването на кампанията на коалиция ПП/ДБ в града под тепетата.


Дърпаха го, бутаха го, обясниха му, и че не ни е освободила Русия, а Украйна. Въпреки, че те самите се бяха наредили под зоркия поглед на Альоша. Но не това ме шокира. Шокира ме откровеното натрапване на някакви "неща", които моето поколение не познава, а съм едва преминал четиридесетте.


Като човек завършил биология ви гарантирам, че в човешката природа съществуват "едва" два пола. И няма как никой да ме убеди в обратното, независимо от многомилиардното финансиране на всякакви нови, медийни, джендър пропаганди.


Та появи се в кадъра на колегата Караколев едно младо момиче със знаме с цветовете на дъгата и започна да обяснява как признава абсолютно всички полове, които били безброй много. Дори посочи, като източник Уикипедия. Не, мила! Безброй много са половете само в болните ви либерални мозъци! И там ще си останат, защото биологията, медицината, религията и най- вече КОНСТИТУЦИЯТА казват друго! Иначе вие си бъдете Демократи. И си се Променяйте, но просто върнете Дъгата на децата. Тя си е тяхна!bottom of page