window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Даниел Александров се отказва от имунитета си


Народният представител от ГЕРБ и европейски медалист по борба Даниел Александров ще се откаже от своя имунитет днес, разбра сайтът www.neudobnitebg.com.


Припомняме ви, че неговата бивша съпруга се опита да го "сготви" с няколко лъжи

Вижте как:


На 7 май в столичното 7-о РПУ е подадена жалбата срещу депутата от ГЕРБ Даниел Александров за блудство с непълнолетно дете. Съпругата на Даниел Александров Джанан Манолова е завела лично близката си приятелка Даниела Колчакова да подаде жалба срещу мъжа й, с който са в развод. Целта е ясна:Бясна бивша съпруга иска да срине публичния образ на бащата на дъщеря си. Това, което е сигурно е, че Джанан иска за себе си да вземе семейната къща, изплащана от Даниел Александров, която е в съседство с дома на Колчакови.Само три дни след като подава фалшивия сигнал срещу Александров, Даниела Колчакова изтегля жалбата си. Всичко това се случва в началото на миналия месец.В Дупница, където е роден депутатът, се говори, че двамата със съпругата му са в развод отдавна. Съпругата завела детето, което е почти на 18 г. да подаде жалба, а не на 14, както съобщиха от Прокуратурата. От полицията ги върнали, защото тя не е роднина на момичето и казали да се яви с родителите си.


bottom of page