window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Даниел Александров: Аз съм ГЛАСЪТ на спорта в парламента!


Човекът с най-богата спортна визитка в Народното събрание - борецът Даниел Александров от ГЕРБ е връзката на българския спорт с политическите институции. За краткото време в парламента като депутат, многократният медалист от европейски първенства е бил в помощ на много спортни федерации, отбори и спортисти, които са имали нужда от съдействие признава самият той пред сайта www.neudobnitebg.com.


"Спортните общности ме припознаха като техния глас в парламента. Те се обръщат към мен за всякакви въпроси и проблеми, които са свързани с бързото им разрешаване, за да могат да мислят единствено и само за успехи в спортните зали и терени у нас и по международни участия.

Аз веднага информирам министъра и го тормозя за бързото разрешаване на всеки един казус и проблем. Като човек от спорта съм наясно с проблемите на хората от общността и гледам да помогна с каквото мога. Така стана и при вчерашното ми посещение при министъра на спорта Димитър Илиев, с когото си направихме снимка и след това някои медии се опитаха да направят интрига от това", сподели Даниел Александров пред www.neudobnitebg.com.

bottom of page