window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

„Дайте по 1200 лева на българските майки, а не само на украинците“


Варненецът Галин Андонов написа коментар в социалните мрежи относно помощите на чужденците и тези на българите.


"Дайте на българските майки 1200 лв. на месец (30 дни по 40 лв.!) и да си гледат собствените деца без да се чудят как да ги хранят и обличат!


Дайте на нашите родители, баби и дядовци пенсия 1000 лв., за да имат за разходи от първа необходимост, лекарства и храна!


Хората са на ръба на мизерията!


Българин по време на локдаун - 24 лв. на ден.


Пенсионери - 50 лв. на месец (още 1 - 2 месеца).


Детски - 40 лв. на месец и то не на всички.


Работещ българин на минимална заплата - 21 лв. на ден върху, които ще им удържат данъци!!!


Бежанец - 40 лв. НА ДЕН!!!


А ние СЪБИРАМЕ КАПАЧКИ...


И не, не сме против тези 40 лв. за бежанците, напротив и 140 лв. да даде държавата, ще е чудесно. Против сме, че българският народ е най-бедният в Европейския съюз, но за него никога не е имало справедливо и достойно отношение, заплащане и социални придобивки. За което - НЕ, не е виновен БИЗНЕСЪТ, господа управляващи, както години наред се опитвате да втълпите в главите на хората и за съжаление, в голяма степен успяхте!


Кирчо и компания раздават парите на българският народ и после теглим заеми, които са пак на нашият гръб. Да не говорим, че същата тая компания си вдигнаха заплатите и не им дреме за цени на горива, ток и храни.

Да живее на Кирчо промяната!"

bottom of page