window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Госпожа Война" прави коалиция "бъркоч" (Видео)


Председателят на БСП Корнелия Нинова е решила да сформира правителство на всяка цена. Тя води преговори с всички партии - официално и неофициално, само и само, за да остане на своя пост в Министерството на Икономиката.


Попитахме я дали е гледала филма "Царят на войната". Може би си спомняте култовия филм с Никълъс Кейдж, където той търгуваше нерегламентирано с оръжие за трети страни и ползваше всякакви похвати за контрабандата. Изведнъж колегите на Корнелия Нинова я кръстиха „госпожа война“, предвид информацията, която отдавна се върти в обществото как България изнася оръжие за Украйна през трети страни и зад всичко това стои Нинова като вицепремиер в най – антибългарското според мнозина правителство на Петков и Василев. Факт е, че откакто правителството на Петков взе властта и Нинова стана министър, износът на оръжие според статистиката се е увеличил в чудовищни размери.


В същото време Нинова лицемерно пред избирателите си обяви, че нито един патрон нямало да отиде в Украйна.
bottom of page