window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Господин Гел, не пробутвайте номера от стари вечеринки. Нещо за фашизъм да сте чували, а?


Най-яркото лице на „Продължаваме промяната“ Радостин Василев – Руди Гела, който е настоящ кандидат – депутат, спретна за отрицателно време куп скандали. Така, вместо да работи за „просперитета“ на партията си, той успя да я вкара в още „по-глух“ коридор.В поста си от снощи относно гафа с неправилно паркирания му луксозен джип в Плевен, Василев призна, че е сгафил. Оказва се, че доброволно е платил глобата си, което само по себе си на езика на юристите, за какъвто претендира за е самия той, означава, че казваш ясно: „виновен съм“. Но не това е най-важното. Между опита да се оправдае, мераклията да ни представлява в парламента се нахвърля с нападки към плевенчанина, извикал полиция и паяк. Василев обяснява какъв престъпник едва ли не е той и че именно с такива персони щял да се бори. Не зная дали правото е силната страна на Руди Гела, но трябва а е наясно, че неговото „прегрешение“ с неправилно паркираната кола няма нищо общо с това какъв човек е бил неговия опонент. И че ако се намира в съдебна зала, съдията не би му дал думата да отправя подобни обвинения. Най-малкото, защото не са „релевантни“ към нарушението, извършено от Гела.


Не зная за какви мутри и мафия говори Радостин Василев, но е факт, че се държи като мутра на разпит. Именно такива персони, хванати на тясно, се опитват да омаскарят тези, които са намерили сили да ги разобличат. Да оплюеш и да омаскариш този, който е показал кривините ти, е най-лесното нещо в България. И очевидно Гела владее тази тактика до съвършенство.


И най-важното – Василев не отрича, че е отправил непристойни за кандидат – депутат думи към хората, които са го сгащили в прегрешение. Другият човек, оплют впоследствие от него няма да ни представлява в народното събрание, нито пък има намерение да определя съдбата на България. И ако е прекрачвал закона, има начини да си понесе последствията. Думата ни, обаче е за Руди Гела, който има подобни щения. И който, както се вижда, пише за потенциалните си избиратели от Плевен не само с омраза и гняв, но и с ясно заявеното намерение, че ще „чисти“ страната от тези, за които лично прецени.


Г-н Гел, нещо за фашизъм да сте чували, а? А това, че разнасяте цветя на жени, които нито ви познават, нито пък искат, си е ваша пиар работа. Номера от стари вечеринки. Нищо повече. И помнете, високомерието се наказва – рано или късно.

bottom of page