window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • neydobnite

Гордън Рамзи: Путин е най-впечатляващият, за когото съм готвил

Шеф-готвачът споделя, че е имал нервни пристъпи при срещата му с важния гост
Шеф-готвачът и звезда от риалити шоута Гордън Рамзи, призна, че готвенето за руския президент Владимир Путин го е довело до нервни пристъпи и казва още, че Путин е бил "най-впечатляващият човек", за който е готвил.

Рамзи казва, че е треперил от притеснение, че е можел да причини хранително отравяне на руския президент. През 2000 г. 55-годишният Рамзи приготви празничен обяд след срещата между руския президент и тогавашният британски премиер Тони Блеър на Даунинг стрийт.

Готвачът признава, че единственото, за което мислел, било "какво ли ще стане, ако отровя тези двамата".

"Беше доста необикновено преживяване. Изправих се пред тях, за да ги поздравя, те ме попитаха как са сготвени аспержите, а аз си мислех: махнете ме оттук, по дяволите, свършен съм!", признава Рамзи в интервю за шоуто на Кели Кларксън в САЩ.

На руския лидер е било сервирано меню с доматено консуме със златен хайвер от есетра албинос, мозайка от пиле и джолан от шунка, печен резен лаврак върху пресни картофи с бели аспержи в сос от червено вино.

Рамзи сподели, че е дарил хонорара си от обяда за благотворителност.

Най-известният човек, за когото е готвил Рамзи, обаче, е принцеса Даяна, която е дошла сама в ресторанта му.

bottom of page