window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ГЕРБ се регистрира за местните избори


ГЕРБ-СДС регистрира районните си кметове за участие в местните избори в София. Името на кандидата за кмет на най-голямата партия отново остана в тайна. Председателят на СОС Георги Георгиев обаче обеща кандидатурата да стане ясна до дни.


„Името на кандидат-кмета ни за София ще стане ясно до броени дни”, заяви той. „Днес се регистрираме като местна коалиция ГЕРБ-СДС за участие в местните избори. Една доказала се успешна формула. Резултатите в подобряването на града и условията на живот са видими за всички”, каза още Георгиев.


Председателят на СОС обясни, че днес представя 24-мата кандидат - районите кметове. „Представяме опита от успешните кметове, така и новите лица, които идват с опита си от частния бизнес, от академичните среди, хора с експертиза, които ще се справят с нелеката задача, която ни предстои. Представяме ви екип с опит, знания, с отношение към града и най-важното, с грижа към хората”, подчерта Георги Георгиев.

Той обясни, че кандидатът им за кмет на София когато бъде поканен в телевизионни студия няма да ходи под ръчичка с някой районен кмет. „Това се случи днес с кандидата на ПП-ДБ. Нашият кандидат-кмет ще бъде отговорен, подготвен и достатъчно сериозен с опита си, за да може да отговаря сам на важните въпроси, които предстоят”, добави Георгиев.

Управленито на града не е детска игра. София не е учебна кола, категоричен беше той.

bottom of page