window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ГЕРБ връща мандата, предлагат 60 депутати на Петков за закон срещу руския газ


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов говори пред препълнена зала със симпатизанти в Бургас.


"За третия мандат няма с кого да преговаряме, ние имаме решение с БСП да не управляваме. Ако те бяха вкарали правителство, щях да намеря трима депутати, които да сами верни и да ги подкрепя."

"Христо Иванов каза, че ще си търси други приятели, същите, които "Продължаваме промяната" казаха, че са мафия. Ние и сега, ако искаме, може да направим правителство с "Има такъв народ", но няма да е работещо. Щяхме да подкрепим правителство на ПП, все щях да намеря трима депутати. В такава политическа ситуация няма защо да си хабим името", категоричен е Борисов.


"Ние няма да вземем втория мандат, защото имаме принципи", заяви бившият премиер.


"Последен анонс към Петков през медиите - внеси проектозакон за 100% диверсифициран газ и ще получиш 60 депутати и така служебното правителство няма да може да върне руския газ. Приемаме го и тогава ще се разпусне парламента, за да няма връщане към "Газпром", отсече Борисов.


Той призова за бдителност, защото при предсрочни избори се готвят измами с машините. "Затова 8 процента трябва да ни е разликата", добави Борисов.


bottom of page