window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Гей ли е министърът на транспорта?


Голям брой наши читатели ни изпратиха любопитната информация, че министърът на транспорта Николай Събев - Еконта е хомосексуален (прави секс с мъже).


Собственикът на спедиторската фирма с нежен глас е известен с това, че дари близо половин милион лева на партия "Продължаваме промяната" и така си купи министерското място.Наши редовни читатели ни изпратиха интересни информации, че Събев обича да палува с хора от същия пол. Те ни съобщиха, че той обичал дори да си плаща на млади момченца солидни суми, за да бъдат с него.


Министърът на транспорта Николай Събев донякъде потвърди тези информации на нашите читатели с днешното му изказване в БТВ на сексуална тема.

"Румен Радев е като добрата тъща, която дава съвети какво да става в спалнята. Нямаме проблем в спалнята, заяви Събев.След като се опита да фалира пощите ни, за да просъществува неговата фирма Еконт, остави на разруха влаковете ни и сътвори още куп проблеми, свързани с транспорта у нас, Събев говори за сексусалните проблеми на политиците. Дали Събев е хомосексусалист или хетеро, преценете сами.

bottom of page