window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Възстановиха ИЗМАМАТА Ковид


Покрай военното напрежение между Украйна и Русия, измамата Ковид - 19 бе потулена за кратко време. Световна конспирация номер едно бе сменена с друга измама, която се опитаха да изкарат,като почти трета световна война. Видяхме какво ли не - украински ракети да се взривяват в жилищни блокове в Украйна, след което се опитаха да изкарат, че са руски и какво ли още не. Все пак тези лъжи не минаха сред интелигентните хора.


По такъв начин работеше и пропагандата, че Ковид - 19 е много опасен вирус, който досега не сме виждали. Помните ли изказването на проф. Мутафчийски пред Миролюба Бенатова, в което казва, че ще измрат много хора, а това всъщност не се случи?


След това свое изказване, проф. Венцислав Мутафчийски не беше нито наказан, а камо ли подведен под наказателна отговорност. Според член 252А от Наказателния кодекс при внасяне на смут и страх, каквото направи Мутафчийски в своето изказване, той подлежи на лишаване от свобода от две до пет години.


Вече е ясно за всички, че Мутафчийски няма да бъде подложен на наказателна отговорност, а за сметка на това, както написахме в заглавието отново ни ВЪЗСТАНОВИХА ИЗМАМАТА КОВИД.От РЗИ съобщават до медиите, че възстановят ваксинационните пунктове в почти цялата страна през този уикенд. Това се касае за градовете София, Пловдив, Бургас, Варна и Враца.

bottom of page