window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Възраждане също поиска оставката на кабинета „Петков“


След като по-рано днес от ГЕРБ поискаха оставката на кабинета „Петков“, малко по-късно и от „Възраждане“ заявиха, че управляващата коалиция трябва да си ходи.


„В момента България за пореден път е умел полигон в огромния спор сред Съединени американски щати и Русия. И в случай че до неотдавна Украйна беше единствената страна, където двете велики сили си "мериха" въздействията, сега България се причислява към тази немного радостна компания. Това сподели на пресконференция на „ Възраждане " водачът на партията Костадин Костадинов.По думите му е явно, че тези провокации от страна на България към Русия ще не престават. „ Тук обаче приказваме за провокация от страна на българските марионетки, наричащи себе си държавно управление и Министерски съвет.


Те от дълго време потвърдиха, че са марионетен съвет. Това е една американска пета колона, която ръководи страната ни", сподели Костадинов. От „Възраждане" показват, че тази сегашна българска държавност е банкрутирала и сега агонизира.


„Тя банкрутира стопански, идейно, морално, административно, управнически, държавнически - както желаете го наречете. Този развой е законосъобразен свършек на една 32-годишна ръководена извън целеустремено и методично провеждана акция за обезличаване на българската държавност ", съобщи още Костадин Костадинов.


Той дефинира това като „ безспорен исторически казус ", който не се е случвал в никакъв случай до момента в международната история.


Лидерът на „Възраждане" нарече новопоявяващите се партии поредни ГМО продукти на Американското посолство. „Ето защо ние призоваваме това вредно, антибългарско, некадърно, некомпетентно, импотентно правителство да подаде незабавно оставка, за да отидем на избори не просто като на избори, а като на референдум за бъдещето на България", призова Костадинов.

bottom of page