window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Възраждане: Правителството представлява заплаха за националната ни сигурност (видео)
Лидерът на партия ‘Възраждане” д-р Костадин Костадинов заяви, че правителството на България представлява заплаха за националната ни сигурност. Това се случи на трибунка в Народното събрание.

Поради тази причина те настояха за оставката на кабинета и за предсрочни изборизаради това, кабинетът поставя под съмнение съществуването на българската държава с разполагането на натовски войски у нас. Вижте още във видеото:
Костадинов недоумява още защо по време на вчерашния митинг в защита на Украйна се веели чуждестранни знамена и такива на терористични организации, на който митинг присъствал целия Министерски съвет.


За това Костадинов отправи въпроси към ДАНС защо и по какъв начин е гарантирана националната сигурност. Той даде пример, че на вчерашния протест в защита на Украйна е имало знаме на сирийската свободна организация, но е нямало повече от пет български знамена. Службите това нещо проспаха ли го, или стана под тяхна егида, запита Костадин Костадинов.
bottom of page