window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Възраждане иска извинение от украинското правителство


Лидерът на Възраждане д-р Костадин Костадинов е поискал среща с украинския посланик у нас. Припомняме ви, че той бе единственият български председател на партия, който събра смелост, за да посети сънародниците ни в Украйна и Молдова през този уикенд.

“Когато се прибрах от Украйна, веднага поисках среща с украинския посланик. Той ми отказа. Когато го питали нашите медии за коментар, отказал с мотива, че не знае за какво става въпрос. Затова сега ще помогна на посланика, като му покажа как изглежда един украински "черен" печат. Настоявам за официално извинение от страна на украинската държава - не от местния лъжец, когото са сложили да представлява разпадащата се американска колония, а директно от украинското правителство“, пише Костадинов в профила си в социалните мрежи.“Извинението не ми е нужно на мен. Разпадащата се американска колония, известна като Украйна, не унижи мен. Опита се да унижи стотици хиляди български граждани, съмишленици на идеите на Възраждане. А това ние няма да го позволим на никого, ето защо извинението трябва да е към тях“, завършва Костадинов.

bottom of page