window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Волен Сидеров с нова излагация


Автор: Златко Владиславов


Предизборната кампания тече с пълна пара и, въпреки че неговата Атака не се явява самостоятелно на изборите, Волен Сидеров отново е приготвил своя изборен хит.


Знаете, че в предишни кампании той измисля различни провокации, свързани с клек шопове, нахлуване в Натфиз, зала "Арена армеец" и основни училища.


Сега Сидеров е решил да се заяжда на дребно с бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Читатели на сайта www.neudobnitebg.com ни изпратиха снимка, на която се вижда пост във Фейсбук на Бойко Борисов, където той честити наградата на българина Христо Грозев за приноса му във филма "Навални", който спечели "Оскар" в категория документален филм.Явно българското постижение не се е понравило на Сидеров или пък просто той е искал повече успехи за Русия, отколкото за България от "Оскарите" и е излял нападателен коментар към поста на Бойко Борисов. Той е написал следното:"Конгръчулейшън...

Ха, ха, ха

Колко си жалък, Борисов!", пише бившият депутат Волен Сидеров, който явно се опитва с този си коментар да се хареса на противниците на лидера на Герб и така да се върне отново в голямата политика. Дали това може да се случи с такива действия, преценете сами.

bottom of page