window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Волгин: Кирил Петков е провал


Журналистът Петър Волгин написа остър коментар в социалните мрежи относно последните изцепки на премиера Кирил Петков, известен като „просто Киро“. Публикуваме ви го без редакторска намеса.


„Кирил Петков е пътешественик-рецидивист. Първо, в началото на годината се засили към Скопие. Всичко смислени хора - и политици, и анализатори, и историци- му обясняваха колко абсурдно е подобно посещение.


Той обаче си беше решил, че за три дни или най-много за три месеца ща разреши проблемите ни с РСМ, които са трупани с десетилетия. В крайна сметка наистина отиде в това Скопие и се увенча с първия си крупен външнополитически провал.Също толкова абсурдна е и новата му идея за воаяж до Киев. А, и коалиционни партньори щял да води. Циркова трупа в пълния си блясък. Какво толкова ще научат в Киев Петков и компания, нещо, което и сега да не знаят? Какви толкова разтърсващи знания ще получат?


Пълна аматьорщина е това. Лошото е, че всичко се пише на гърба на България. За Кирил Петков скоро никой няма да си спомня, но външнополитическите му провали ще се помнят дълго време. И всички ние ще плащаме за тях”.

bottom of page