window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Американска военна техника стресира българи в цялата страна


Бойна военна техника стресира българи в цялата страна. По улиците на много български градове са засечени американски танкове, а в небето хеликоптери от Щатите.


Този американски танк е заснет на Околовръстното в София от наш редовен читател, който е бил възмутен от гледката, а съпругата му се е разтреперила от страх, когато е видяла мощната военна машина.


Друг наш читател ни изпрати снимка на прелитащи американски хеликоптери над град Самоков. В предните дни такива машини са били забелязани и в Сандански, Благоевград и София.
От Министерството на отбраната заявяват, че общо 10 бойни вертолета на Сухопътните войски на САЩ са прелетели през България в рамките на планирани полети от Гърция към Румъния и. Моделите им са - два транспортно-десантни "Блек Хоук" и три щурмови "Апач".


Над 80 процента от българите са на мнение, че България трябва да е в близки отношения с Русия и че САЩ подпалва военното напрежение в региона, което се потвърждава и от големия брой военна американска техника у нас в послените дни.

bottom of page