window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Веселин Костов: Македонците са непризналите се български копелета! За всичко са виновни предателите
Лидерът на национално движение Хан Кубрат Веселин Костов не издържа на случващото се в РСМ и побоят над български активист. Той коментира случващото се: „Македонците са непризнали се български копелета, които на всичко отгоре са страхливци. Трима пребиха секретаря на българския клуб в Охрид! Трима на един!


Тези неосъзнали се български копелета имат претенции, че са наследници на Александър Македонски, а в същото време действат като истински страхливци. Като толкова им се иска да се бият, от национално движение Хан Кубрат сме насреща. Да се бият с нас, а не като страхливци трима да се нахвърлят върху един! Тепърва ще имаме проблеми с тези копелета, но те са българи и ще трябва да се справим, знаейки че Александър Македонски би се обърнал в гроба заради претенциите, които имат към него и историята. Трябва да отбележа, че основната вина за случващото се е на Кирил Петков и Асен Василев, които управляваха месеци наред и сътвориха толкова поразии, колкото и най-големите врагове на България не успяха да причинят на страната. Те вкараха по бързата процедура РСМ да преговаря за влизане в ЕС, без съгласието на народа ни. Диктуваше им се от външни сили какво да правят и не ги интересуваше националния интерес.


Оставиха македонските копелета да диктуват нашия дневен ред. И всъщност няма нищо чудно, защото говорим за формация без ясно изразена идеология, която се кланя на парите и нищо друго! От национално движение Хан Кубрат сме нетърпими към случващото се и мислим за ответни действия както към македонските копелета, така и към враговете на държавата, действащи на наша територия, представлявани от ПП. Ситуацията е нетърпима и вече става дума за националната ни сигурност!


Ние от национално движение Хан Кубрат, като пазители на православната вяра и християнските ценности, дълго наблюдавахме падението в МС по време на последното редовно правителство и излязлата информация за оргии, любовни триъгълници, гей назначения, наркотици и т.н. Определено дойде момента за действия и прочистване на България от долни и пропаднали личности! Категорични сме, че историята ни не е за продан заради шепа мошеници, ползващи властта за сексуални удоволствия и обогатяване с парите на данъкоплатците. И всичко това с благословията на чужди геополитически играчи в разрез с националните ни интереси. А относно агресията на непризналите се български копелета – македонците, от национално движение Хан Кубрат ще им кажем само да не ни предизвикват повече, защото нашата търпимост приключи, а ние сме хиляди и щом трима си позволявате да биете един, ще се изправите срещу нас! Българите сме виновни, че дълго търпим и мълчим и сме сантиментални към македонците заради историята, а те трупат само злоба и комплекси към нас! Кучето скача според тоягата, а българската „тояга“ достатъчно я свалихме за тях с непремислените ни действия спрямо влизането на РСМ в ЕС!


От национално движение Хан Кубрат обаче не смятаме вече да се примиряваме! Джендър купона ви приключи, страхливци!“, е категоричен лидерът на национално движение Хан Кубрат Веселин Костов.

bottom of page