window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Вели отвертката със закачка с известно лице от екрана


Свалката между двамата се пренася в шоу?Бившият фитнес модел Йоан Богданов, който също е популярен като някогашна футболна надежда и доскорошен спортен журналист е хвърлил око на инфлуенсърката Вели Георгиева.


Красавицата която набира все по-голяма популярност в социалните мрежи и сайтовете за възрастни със своите провокативни клипчета явно сериозно е взела акъла на Йоан Пристав Богданов.


В момента той е е популярен по този начин, като част от екипа на Съдебен спор по Нова тв. Йоан не спирал да се закача с палави коментарчета под видеата на Вели, а тя на свой ред ги отразявала шеговито.


На последователите и на двамата обаче идеята за нещо секси между двамата им се сторило като чудесна идея. Явно Вели също има симпатия към Богданов, а впечатление направи негово стори на което е тягната и тя.


На него към колаж на двамата е зададен въпрос като анкета. Йоан и Вели питат дали според последвователите си могат да накарат цяла България да говори за тях с нещо скандално.


Близо 90% от тях гласували с "давайте ще успеете", а това вероятно ще надъха още повече опитния хубавец и палавата Вели. Според слуховете двамата отдавна замислят нещо запомнящо се, но уточняват детайли и чакат най-походящия момент.


Според информация на www.neudobnitebg.com се очаква водещ на бъдещето шоу да бъде Даниел Петканов.

bottom of page