window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Василев подкрепя средния пръст за българите (видео)


Вицепремиерът и съпредседател на "Продължаваме промяната" Асен Василев заяви пред камерата на neudobnitebg.com, че няма да укори неговия депутат Христо Петров- Ицо Хазарта за недопустимото му и неадекватно поведение в зала "Пленарна" на парламента.


Припомняме ви, че в четвъртък той показа среден пръст на българите и дори засне този момент с телефона си на селфи. Ние си помислихме, че това е инцидентна случка от "Продължаваме промяната", но след като стана рецидив вече си мислим, че това е тяхната политика на управление.


В сряда друг техен депутат Искрен Митев предизвика скандал с агресивно поведение и обиди по адрес на лидера на "Възраждане " Костадин Костадинов, а днес Асен Василев казва, че е съгласен със средния пръст, който Хазарта показа на българите и няма да го укори.


С две думи - човекът, от когото зависят парите на българите, а именно финансовият министър Асен Василев каза на Народа:Искате по-високи заплати = среден пръст!


Искате увеличение на пенсиите = среден пръст!bottom of page