window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Български Генерал: САЩ съсипаха БЪЛГАРИЯ!


Генерал Димитър Шивиков е бесен от това, че България не реже категорично САЩ при опитите да се разположат още и още натовски войници у нас! Той не може да приеме за нормално България да не се противи с всички средства на опитите на НАТО да я направят фронтова зона в евентуална война с Русия. Достойният български генерал публикува във Фейсбук истината за нещата. Той е убеден, че всичките ни управници от последните 30 години са „слагачи“ и „национални предатели“.

Шивиков се връща към историята като доказателство и в частност Втората Световна война. Той припомня, че тогава именно САЩ бомбардираха София, а не братска Русия.

Освен това Шивиков се връща и към социализма, като твърди, че СССР е направил много за България, за разлика от това което прави сега САЩ. Генералът казва, че американците са донесли на България само разруха и деградация и като цяло са съсипали държавата ни. До като по време на социализма и бъдейки с Русия имахме и производство, и икономика в разцвет. Той смята още, че посланик Херо Мустафа унижава нашите управници, като ги привиква да им дава нареждания какво да правят.

Ген. Шивиков нарича всички поддръжници на САЩ в парламента „родоотстъпници“. Според него тези хора са се продали на Америка и изпълняват нареждания отвън, което е недопустимо и крайно унизително за България.


bottom of page