window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

България трябва да излезе от НАТО на мига!


Военното напрежение, което НАТО и САЩ вкарват в България през последните дни, а и не само е поредният повод, който кара екипът на neudobnitebg.com да каже ТВЪРДО, че България трябва да излезе от НАТО на мига.


Нашата позиция бе потвърдена днес и на пресконференция, която дадоха в БТА партиите "Русофили за възраждане на Отечеството" на Николай Малинов, Атака на Волен Сидеров и други обществени организации и граждани.


Проф. Нако Стефанов - член на изпълнително бюро на "Русофили за възраждане на Отечеството" отбеляза, че липсва единение по въпроса за сигурността на България. Той открои като най-съществени въпросите за териториалната цялост, независимост и суверенитет на страната.


Проф.Стефанов настоя България да е зона на мира, без никакви чужди бази, чужди войски или участия в чужди учения. Той апелира да се свика експертен форум за диалог, мир и сигурност и поиска правителство, президент, Народното събрание, да излязат с единно послание за Балкански форум за мир и устойчиво развитие. Съединението не е възможно, ако не бъде питан народът, каза Николай Малинов, председател на ПП "Русофили за възраждане на Отечеството".

bottom of page