window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Казахме край на измамата КОВИД


България официално обяви край на измамата КОВИД след 2 години мъчения, маски и ваксини.

Правителството няма да удължава след 31 март 2022 г. срока на въведената в страната извънредна епидемична обстановка, чийто срок беше удължаван автоматично вече 2 години. Решението е взето, след като темата беше детайлно обсъждана в работен формат от членовете на кабинета.


Считано от 1 април 2022 г. отпадат въведените от министъра на здравеопазването временни противоепидемични мерки на територията на страната, свързани с носене на вредните маски за лице в закрити обществени места, спазване на физическа дистанция, ограничения в броя на лицата, които могат да посещават едновременно обекти на закрито, ограничения при осъществяване на присъствено обучение във висшите училища, забрана за свиждания в болниците и социалните услуги, изискването към работодателите за допускане до присъствена работа при възможност на не повече от 50% от персонала.


Припомняме, по-рано днес главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев заяви, че ще предложи премахването на зеления сертификат за влизане в България от страните от Европейския съюз. Той допълни, че идеята е обсъждана днес и ще бъде внесена през следващата седмица в здравното министерство.

bottom of page