window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

България е в будна кома!


Един от активните българи с гражданска позиция и един от инициаторите за създаването на сдружение „Агора България" Петър Недевски написа критичен коментар към управляващата четворна коалиция. Това се случи в неговия профил в социалната мрежа „Фейсбук. Предоставяме ви го без редакторска намеса.


„България е в будна кома - на командно дишане! Впилите се в нея кърлежи, изпиват и последните останали ѝ капки кръв. Шайка мародери, маскирани като четворна коалиция сбрана в мафиотска клика, слугуваща на задкулисие и чужди интереси (не без тайната подкрепа на предишните стожери на задкулисието) - я убиват ден след ден! Изпълнителната, законодателната и административна власт, са съвкупност от инсталирани калинки, шуробаджанаци, любовници, хора с лабилна психика и ярко изразено психическо разстройство - ежедневно копаят гроба, в който да вкарат Род и Отечество. Ще го допуснем ли? Не мисля! Убеден съм, а и все още вярвам, че тези на които им пука, са повече от тези които са се примирили!


Все още вярвам, че тези които милеят за България и са готови да влеят от своята кръв за да я спасят, са повече от тези, които нехаят!

Ето защо аз ще подкрепя всеки един от вас, заявил готовност да се бори за оцеляването на Родината ни до последно!

Заради децата ни! Заради идните поколения! Заради нашите майки и нашите бащи! Заради БЪЛГАРИЯ - за да я има, за да я бъде, за да пребъде!

bottom of page