window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

БСП с куп назначения преди да върне мандата!


Екшън по време на Националния съвет на БСП! По време на самото заседание множество фактори в червената партия са показали неуважение към Корнелия Нинова. Някои от тях си тръгнаха много преди края на съвета, видя репортер на www.neudobnitebg.com.


Легендата на БСП Румен Овчаров, по-известен като Р. Овч., е изнесъл много силна реч със силен укор към Нинова, като е заявил, че спешно мандатът трябва да бъде върнат. Разцеплението в БСП е станало още по-явно и от подкрепата към искането на Овчаров и от други силни фигури в левицата.
Освен към Корнелия Нинова , напрежение е имало и между част от депутатите, които са кръстосали словесни шпаги със заместник - министъра на земеделието Момчил Неков, който е известен с прозвището си 15/15, заради късмета, с който стана евродепутат на предните избори чрез случаен преференциален вот.


Това са само част от скандалите по време на Националния съвет на БСП, при който Корнелия Нинова е показала, че напрежението около мандата й влияе зле.


Най-скандалната информация, до която се добра www.neudobniutebg.com е, че БСП в момента прави множество назначения в подопечените си министерства. Най-голям брой са тези в Държавен фонд "Земеделие".


Разбрахме още, че лидерката на БСП е решила да държи мандата с идеята да внесе в Народното събрание "ъпгрейдната" управленска програма, както се изрази д-р Георги Йорданов от БСП (Може да го видите във видеото).В тази програма ще влязат 79 точки, сред които избор на председател на парламента, избор на Бойко Рашков за шеф на КП КОНПИ и други. Ако те бъдат приети, ще бъде предложен за премиер Асен Василев.
bottom of page