window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

БСП и ДБ няма да влязат в парламента?


На предстоящите парламентарни избори на 2 октомври целта пред БСП ще бъде да мине прага от 4 процента, за да може Корнелия Нинова и още 10-15 нейни приближени да станат депутати.


Те искат отново да са патерица на идеологически противоположните й десни партии "Продължаваме промяната" и "Демократична България", но уви и тяхният резултат ще е доста по-нисък от този, който получиха за 47-ия парламент.

Според източници на www.neudobnitebg.com от няколко различни социологически агенции разбираме, че БСП и "Демократична България" ще се борят до последно за заветните 4 процента подкрепа и е много възможна едната или и двете партии да не влязат в парламента. Причината е, че симпатизантите на двете партии не могат да им простят предателството да се "гушнат" със своите идеологически врагове, само и само да са във властта.


За "Продължаваме промяната" пък нашите източници твърдят, че няма да имат повече от 10 процента електорална подкрепа. Кирил Петков и Асен Василев вече не са един отбор, а са скарани помежду си. Това се видя и във вчерашния ден, когато бившата шефка на кабинета на Петков и негова любовница - Лена Бориславова се оттегли от листите на партията.

Има голяв отлив на избиратели от всички тези партии, а официално 8 000 члена са напуснали БСП и търсят друга лява алернатива, признава днес в сутрешния блок на Бтв един от най-видните социалисти Кирил Добрев, който заяви още.


"БСП участваше в най-дясната коалиция, най-антируската коалиция и управление, което върна страната десетки години назад - изгонени дипломати, спрян договор с "Газпром", България натрупа милиарди левове дълг", сподели още Добрев.


bottom of page