window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Братът на Борис Бонев е гей -стриптизьор


Гласящият се да стане председател на СОС Борис Бонев се оказа, че крие много мръсни сексуални тайни. Ако някой си помисли, че ще напишем, че шефът на "Спаси София" е минал на другия бряг, то той се лъже. Не знаем дали това е така и сайтът www.neudobnitebg.com не може да рискува да напише такава информация.


Показваме ви обаче реална информация, която е потвърдена и от сайта краймс.бг. Братът на Борис Бонев се оказа гей - стриптизьор. Ето какво пише във въпросния сайт.


"Таен брат-гей крие от обществото лидерът на “Спаси София”, който е и претендент за шеф на Столичния общински съвет. Редакцията ни се добра до профила в социалните мрежи на Делян Бориславов Бонев, който собственоръчно е отбелязал, че негов роден брат е нежният общински съветник Борис Бонев.


Делян, или както палаво се е кръстил в Инстаграм dido_on_air е екзотичен танцьор с хомосексуален профил, или казано на уличен език - гей-стриптийзьор. Братът на политика гастролира по сцените на едни от най-ярките п*дерастки сборища, какъвто е клубът The Steps, както и конкурентното Vault.


Точно там Делян Бонев се впусна в мръсни танци със съществото, провъзгласило се за “драг кралица” Малина Янк. Той/тя придоби скандална известност след като се разчу, че със заповед на бившия (също нежен) министър на културата Атанас Атанасов от ПП е прибрал(а) тлъсти пачки от бюджета на Национален фонд “Култура”.

Снимките, които братът на Борис Бонев кипри в социалните мрежи са повече от скандални, срамни и дори гнусни. Така поне ги определят опонентите на “Спаси София”, които недоумяват как може брат на политик да се чекне по кожени жартиери, пиърсинг на зърната и, молим за извинение, по гол анус. И то публично, в заведения със свободен достъп, където не само зажаднелите за перверзен секс, но и хетеро сеирджии могат да го видят и снимат.

Може би точно резилната тайна за брата-стриптийзьор е отказала Борис Бонев от мераците му за кметския стол, шушукат конкуренти от ляво и от дясно. Хипотезата получи потвърждение и от наш източник от кръга на меките китки, до когото се допитахме за мнение.

“Според моя приятел гей, “Бони” не е искал да участва за кмет защото много пази брат си. Бонев никъде не споменава за него, т.е. почти никъде. Гледах му интервюта от 2019 и само веднъж някъде каза "аз и брат ми", но обикновено го крие”, възмути се побратим на Борис Бонев от анално податливата общност.

А ние умираме от любопитство дали докато се чекне на пилота дибидюс и облизва мъжки атрибути, Делян Бонев ще раздава листовки с лика на брат си, призовавайки драг кралиците да гласуват за кандидатите на ПП-ДБ.

bottom of page