window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Борисов: Парламентът е срам и позор


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съсипа управляващата коалиция в свой коментар. "Този парламент свързан само с постове, пари и власт. Срам!" Това заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Пловдив.


Хората нямат газ, нямат ток, цената на агнешкото гони 30 лева, а те вчера шест часа се чудят как да измъкнат от данъкоплатеца още пари и да увеличат членовете на комисиите, каза още Борисов.


Той визира съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов, който направи изказване в една от националните медии, че при разпределението на постовете, за ДБ са останали само дробчетата. Бившият премиер заяви, че не вижда коалиция. По думите му само се взимат решения и се разпределят пари.


Нас не ни интересува властта, нито управлението. Радев доведе Петков и Василев. Той направи така, че хората да се мразят. Ако народа иска да го заравнят нека ги тъпи, категоричен бе Борисов.


Той коментира и темата за военната помощ за Украйна. Няма военна помощ за Украйна. Това е кризисен пиар на кабинета Петков, в който вкараха и украинския посланик.

bottom of page