window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Борисов отсече: Давам си имунитета, няма да бъда жертва на шантаж и изнудване


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе категоричен и ясен относно дъвката, която десни и леви партийци си правят с неговия имунитет. Той заяви, че се отказва от него, за да не бъде жертва на шантаж и изнудване.


"Няма да бъда жертва на шантаж и изнудване, за да си прокарват и едните, и другите решения.


"Разговарях с парламентарната група днес, все пак аз съм Бойко Борисов, ще си дам имунитета, въпреки толкова очевидното направено от тогавашния главен прокурор срещу мен. Вярвам на българския съд и на българската прокуратура. Няма да бъда жертва на шантаж и изнудване, за да си прокарват и едните, и другите решения.


“В България, ако някой не ми спомене името, то се оказва, че не е значим. Тук виждам, че и нашите некоалиционни партньори и нашата "не опозиция" - защото напомням как Корнелия Нинова от трибуната на парламента призоваваше да ги събера да направим правителство. Множество сигнали на служебното правителство срещу Нинова стоят на трупчета. Явно заради това тя се опитва да се възползва и тя върши някаква друга задача”, заяви Борисов.
bottom of page