window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Борисов: И сме по-красиви, и сме по-добри


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде пресконференция в централата на партията. Той заяви, че голяма част от листите за предстоящите избори ще бъдат пълни с хора от младежката организация на партията, които ще бъдат на избираеми места. "И сме по-красиви, и сме по-добри", заяви Борисов с усмивка на уста и продължи с темата за газа.


"Ще вкараме проектозакон за 100% диверсификация от "Газпром". Този проектозакон трябва да бъде приет веднага, щом се конституира новото НС след изборите.


След промяната, цената на газа е в пъти по-висока. Хаос и разруха, след кабинета "Петков". Държавата е оставена в капан. С умисъл кабинетът "Петков" не подписа договора за втечнения американски газ. Защо руският петрол ни е готин, а руският газ не", попита Борисов и видя раздвоение на личността в ДБ. За него именно ДБ и ПП са виновни за газовата криза.


Предишните управляващи подлъгали и американските компании за газ. Бойко Борисов бе категоричен, че умишлено не са осигурени места за разтоварване на втечнен газ.

"Втечненият газ не можеш да си го пренесеш в джоба", подчерта Борисов.

bottom of page