window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

БОРИСОВ, ВНИМАВАЙ! В ЗАСАДА СИ!


Автор: Виктор Волокин

Засадата е моментът във футбола, в който ти си зад защитата на противника, но нямаш право да играеш с топката. Макар, че си съвсем близо до заветния гол, ти си в нерегламентирана ситуация и дори и да отбележиш попадение то ще бъде отменено.


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е запознат с тези правила, надяваме се. Защото, освен че играе футбол, Борисов е и запален фен на Голямата игра. И знае, че важен фактор е главният съдия, който с днешна дата се оказва Джеймс О’Брайън – ръководител на Службата за координация на санкциите в администрацията на президента на САЩ Джо Байдън. Тези дни О'Брайън се срещна с голяма част от българския политически елит, като стигна и до Президентството. Пропусна едни двама от "елита", но пък Киро и Асен си бяха директно "командировани" в Америка. И тук започва да прозира, не толкова тайната футболна завера.


Претенциите на американския чиновник са за спешно съставяне на Правителство в рамките на следващия Парламент и приемане на Антикорупционните закони, цитирам го: "Веднага"! Ама, господин чиновник, суверенът е българският народ. Оставете го първо да изрази волята си на изборите и после, каквото сабя покаже. "Сори", но тук традиционната ни храна все още не са бургерите с обилно количество кетчуп. И затова ще припомним част от кариерите на страничните съдии Петков и Василев, както и факти, около четвъртия рефер Христо Иванов. Все още помним пресните скандали…и споделяме само част от тях:


-Двойното гражданство на Просто Киро


-Комисионните от посредниците на газ


-Скандалите в МРРБ


-Полицейските чадъри


-Парапета


-Пиците с кристали


-Nexo


-Протестите на учителите


Та това са същите онези, които изчегъртвайки, разнасяха ковчези в центъра на София. В този ред на мисли…Абе, къде е Минеков? Тук идва и въпросът къде ще е Борисов. Не беше в ЦИК при регистрацията на отбора си за следващия политически сезон. Там бяха други.


Дано никой от тях не провокира отбора си и да прави опити да влиза в уговорени мачове, както написаха някои сайтове. Първо, защото е пошло. И второ, защото не е полезно за футбола ни…а и за държавата, като цяло!

bottom of page