window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Бой на Волен Сидеров с дюнерджии


На днешната дата 18 ноември се навършват 2 години от боя на лидера на Атака Волен Сидеров с продавачи на гръцки дюнери (бел.ред. така наречените „гироси“), научи neudobnitebg.com от свои източници. Това се е случило около 19 часа в обекта за хранене, който се намира на бул. „Граф Игнатиев и ул. „6-ти септември“.Софийска районна прокуратура е привлякла 65-годишния политик към наказателна отговорност за извършени хулигански действия в условията на продължавано престъпление с две отделни деяния.


Все пак Сидеров е изкарал късмет и е на свобода срещу едва 1000 лева гаранция, на които възлизат 3 негови шишета уиски, които изпива за малко повече от един ден.


Ето го и съобщението на софийска районна прокуратура:„На 18.11.2021 г. около 19,00 часа на бул. „Граф Игнатиев“ , обвиняемият В.С. извършил непристойни действия грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – ритал в областта на краката Г.Г. и едновременно с това правил опити да го удари с ръце и го обиждал. Малко след това на ъгъла на ул. „6-ти септември“ и ул. „Хан Крум“, обвиняемият ударил без причина с ръка в тила К.М. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 1, вр. чл. 26, ал.1 от НК. Спрямо обвиняемият е взета мярка за неотклонение „гаранция в пари“ в размер на 1000 лева.”

За късмет на Сидеров той все още е на свобода, въпреки постоянните му нерегламентирани и незаконни действия, които обича да извършва често, в разрез с добруването на българските граждани.

bottom of page