window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Бой между мъжаги от "Игри на волята"


Задава се як бой в „Игри на Волята“. Напрежението между участниците ескалира след края на сезон 4. Сръбският шампион по борба Алекса и участникът в „Айрън мен“ Аспарух пренесоха конфликта си от риалитито в реални живот. Двамата са решени да уредят в юмручна схватка сметките си веднъж завинаги.


Сърбинът и планината от мускули дори са си уредили среща в „бара на Джаферович“, т.е. на терен на друг участник в тазгодишния сезон на Игрите. За ескалацията на конфликта стана ясно от сторита, които Алекса публикува в Instagram. На тях се вижда чат, който е провел с Аспарух. Колосът го е залял със заплахи, включително, че ще му разпилее зъбите.

Ето какво гласи чатът между двамата:


Аспарух: Аре бе, нали съм мишка? Чакам те да се видим в бара на Джаферович, или някъде другаде. Само кажи да знам, за да не пропусна да дойда. Ще видим кой е мишката като ти разпилея зъбите навсякъде по земята, на метри от трупа ти. И понеже не аз съм мишката, а ти първо можеше в лицето да ми го кажеш, лицемерен буклук такъв, и второ-приготвил съм пари, като ти разпилея зъбите и ме съдиш да си платя глобите и разноските по делата, които ще заведеш.

Алекса: Утре идвам. Стигам.

Аспарух: Идеално, чакам те.

Алекса: Сериозен съм.

Аспарух: А аз не съм ли?

Поводът за заплахите е обида по адрес на Аспарух, която си позволи сърбинът.

Извън арената той нарече пред камерата Аспарух „мишка“. Искрите припламнаха и на самата арена, където след номинационната битка току-що присъединилият се към Игрите от отбора на резервите сърбин си позволи да размахва пръст и да държи сметка на мъжете от „червеното“ племе. А причината бе, че възлюбената му Елица му се оплака, че я пратили на елиминационна битка от тях.


bottom of page