window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Бойко Рашков е виновен за мигрантската криза у нас


Младен Маринов от ГЕРБ бе гост в сутрешния блок на БиТиВи. Там той обвини бившия вътрешен министър Бойко Рашков за обвини за целия провал в политиката за овладяване на кризата с мигрантите.


"За съжаление трагичният случай в Бургас потвърди това, за което ние предупреждавахме за мигранстката вълна. Не съм съгласен, че тези неща се случват последните дни. Тези неща са следствие от политиката на г-н Бойко Рашков в последните 7-8 месеца", заяви бившият вътрешен министър и ексдепутат от ГЕРБ Младен Маринов.


"Ние предупреждавахме за мигрантската криза, за разпада на държавността, за това, че водачите, които нарушават закона, се чувстват все по-безнаказани.


За съжаление съм песимист, че това може да се оправи бързо, при толкова загубено време в преследване на политически противници от ръководството на МВР - всъщност, това не дава възможност на професионалистите да работят по проблемите, по които са призвани", смята той.
bottom of page