window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Бойко Борисов също подкрепи Петър Хубчев


Бившият премиер на България Бойко Борисов подкрепи бронзовият медалист от САЩ'94 Петър Хубчев. Както е известно, бившият треньор на "лъвовете", Левски и Берое се бори с тежко заболяване. Лидерът на ГЕРБ се появи на снимка с още негови поддръжници, в която държи фланелка "С теб сме Петьо", на която има лика на бившия защитник. Освен това много поддръжници от партията на Борисов се появиха с тази фланелка и на "Мача на надеждата", който се състоя на стадион "Васил Левски".


Благотворителният двубой, организиран от Фондация “Стилиян Петров”, чийто приходи ще бъдат дарени за борба с онкологичните заболявания в България. Те ще бъдат разпределени както между болници в страната, така и за подпомагането на хора, които се борят с коварното заболяване.


Още преди срещата играчите на отбора съставен от български звезди излезе с фланелки, чийто надпис бе:"Петьо, с теб сме!", а след това в петата минута бе спряната срещата, за да може над 20 000 зрители по трибуните да аплодират легендарния №5 на България.
bottom of page