window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Божанката и Гела разцепиха коалицията ПП + ДБ (Видео)


Автор: Стефан Огнянов


С всеки изминал ден новата коалиция между "Продължаваме промяната" и "Демократична България" се тресе от все повече скандали, разбра www.neudobnitebg.com. Алчността на различните лица и борба за надмощие за лидерски позиции в листите са основна пречка за съставянето им.


След като излязоха няколко социологически проучвания, които отреждат първо място на ГЕРБ, а макар и в коалиция двете "нови" партии с "нови" лица като Атанас Атанасов - Гнома (64 г.), Христо Даскалов (64г.) и др., остават втори.

Това е докарало всички видни политици в техните редици да се изпокарат за водачески места и вторите позиции да не са привлекателни.


Основната ябълка на раздорът е Радостин Василев, известен като Руди Гела, за който разкрихме, че е блъснал човек на пътя, след като е карал в насрещното платно.


Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков лично е държал той да е водач в родния му Плевен, където всички мразят Василев. Знаем, че поради тази причина от партията си тръгна Иван Христанов, който пък е замесен в конфликт на интереси и в момента е разследван от множество държавни структури, сред които НАП, КПКОНПИ и други.

Другият натрапник в коалицията се казва Явор Божанков, известен като Божанката. Той не е желан от председателя на ДСБ Атанас Атанасов.


“Нищо не е договорено, докато всичко не е договорено. Аз не съм подписвал никакви листи, а съм сред тези, които трябва да ги одобрят”, разгневи се Атанасов в сутрешния блок на Нова телевизия днес. Той сподели, че натиреният от БСП Явор Божанков не е определен за водач на коалиционната листа в Габрово, както бе обявено вчера.

Гнома, както е известен Атанас Атанасов, е бесен заради промотираните водачески места на Гела и Божанката, защото по традиция тези места са запазени за ДБ.

Най-голям гняв в Атанасов предизвикало, че в Плевен няма да бъде водач певецът Стоян Михалев, който е един от малкото депутати, които поддържат ноктите си с маникюр.

Междувременно стана ясно, че Атанас Атанасов е против кандидатурата на Явор Божанков за кандидат за кмет на Горна Оряховица от новата коалиция. За това предложение агитирал лично Асен Василев, който бил в по-близки лични отношения с Божанката, разбра сайтът www.neudobnitebg.com.
bottom of page