window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

БЛС репресира 70 процента от българите


Българският лекарски съюз пусна позиция до медиите, която цели да репресира 70 процента от българските граждани или тези, които не са ваксинирани. В нея пише, че БЛС с недоумение следи събитията от последните дни, дискусията, която се води "за" и "против" зелените сертификати и дебатите за това какви трябва да бъдат въведените мерки за овладяване на така наречената епидемия от измисления „вирус“ Covid-19 у нас.


Сайтът www.neudobnitebg.com припомня, че водената от Иван Маджаров лекарска институция, не трябва да налага своето мнение на по-голямата част от сънародниците ни, които не искат да вкарват в организма си течности, които са с неясна субстанция и не са изпробвани в нужния за това времеви период.

Българският лекарски съюз (БЛС) продължава своята едностранчива позиция със следното:


На снимката: ИВАН МАДЖАРОВ


„За пореден път, на фона на засилващия се натиск върху здравната система, на фона на близо 33 000 загубени човешки животи, сред които и тези на над 170 колеги - медици, ставаме свидетели на това как науката и фактите бяха оставени на заден план. За пореден път, ставаме свидетели на това как, давайки се гласност на определени личности, чийто тези се основават на псевдонаучни аргументи, се насажда внушение, че сред медиците има разнопосочни мнения. Внушение, което не отговаря на истината.
Крайно време е конспиративните теории да бъдат оставени настрана! Работа, но и задължение на медиците е да представят безпристрастна и научно доказана информация”, завършват своята позиция от БЛС.


bottom of page