window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Безплатни прегледи за сърдечно-съдови заболявания


Университетската болница "Проф. д-р Александър Чирков" (бившата "Св. Екатерина") обявява безплатни профилактични прегледи за сърдечно-съдови заболявания през целия месец ноември, съобщиха от здравното заведение.


Прегледите ще се провеждат в Диагностично - консултативния блок на лечебното заведение, оборудван с последно поколение медицинска техника и апаратура и ще бъдат извършвани от водещи специалисти в областта на кардиологията.


Консултациите ще се осъществяват след предварително записан час на телефон 080040909 - безплатен за цялата страна. Линията функционира от 07.30 до 19.30 часа от понеделник до събота, включително.


Прегледите се извършват в месеца, в който Българската православна църква почита паметта на закрилницата на болницата - Св. великомъченица Екатерина.


Паметта на Св. Екатерина се чества от всички православни християни на 24 ноември. В нейна чест се създават църкви, наричат се манастири и много хора носят името й.

bottom of page