window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Баща лети шест пъти по Коледа, заради дъщеря си


Баща се превърна в сензация в социалните мрежи, след като си купи билети за шест полета, за да прекара Коледа с дъщеря си, цитирайки ABC news.

Хал Вон резервира места на борда на шест самолета, така че дъщеря му – стюардесата Пиърс Вон, да прекара празника със семейството си, докато работи.


Жестът му е споделен публично от Майк Леви от Охайо, който седи до Вон на една от многото му полети на борда на авиокомпанията Delta.
“Имах удоволствието да седя до Хал на полета ми обратно у дома”, казва Леви в пост в социалните мрежи в понеделник, който е споделен повече от 27 000 пъти. “Дъщеря му Пиърс беше нашата стюардеса, която трябваше да работи на Коледа”.

“Хал решил да прекара празника с нея. И така, той лети на всеки от нейните полети днес и утре из страната, за да прекарва време с дъщеря си за Коледа. Какъв фантастичен баща! Желая им много весела Коледа!”, завършва мъжът.За родителите децата винаги ще си останат деца колкого и големи да порастнат. Един малък жест по Коледа и обичта на един баща, каква по-хубава новина от тази?

bottom of page