window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Байрактаров: Правителството дискриминира българите, за сметка на украинците


Независимият журналист Димитър Байрактаров написа коментар в социалната мрежа „Фейсбук“, в който се гневи на дискриминиращата политика на управляващите спрямо българския Народ, който е поставен на колене, за сметка на украинците у нас.


"700000 хиляди български граждани са изхвърлени от системата на здравно осигуряване, тъй като нямат финансовата възможност, но българското правителство и парламент в спешен порядък промени Закона за здравното осигуряване, за да гарантира безплатно здравно осигуряване на украинците!


Подобно унижаване и дискриминиране на българските граждани за сметка на чужди е меко казано геноцид в мирно време!


Теглят се милиарди левове заеми, за да се заплаща оръжие за украинската армия, а в същото време българската армия е оставена недоокомплектована и в състояние на липса на модерна отбранителна техника!


Всеки нормален човек би си задал логичния въпрос - това българско правителство и български парламент ли са или служители на чужди интереси? Строителните фирми протестират и си търсят изработените над един милиард лева, а правителството с техните пари се прави на хуманно и издържа украинските емигранти! Явно сме много сбъркан народ“?

bottom of page