window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Баба Радка заплаши учениците


Баба Радка, която е известна с това, че се показва често по националните телевизии, заплаши българските ученици. Така наречената вирусоложка Радка Аргирова се изцепи в ефира на БТВ, че може да се затварят училища заради измисления вирус, наречен Ковид - 19. Въпреки че дори според измамните статистики, тази "болест" не е актуална в момента у нас, защото случаите на заболели стават все по-малко.


"Очаква се да има малки взривове на заболяваемостта от коронавирус само на локални места - това означава ендемичен етап на развитие на болестта. Ендемично не значи безопасно, той продължава да мутира и някоя от тях може да е опасна", заяви баба Радка.


"В началото на учебната година се очаква засилено заразяване, но МЗ има план да действа по места в училищата - локално и поетапно", продължи с изцепките тя.


Радка Аргирова препоръча неваксинираните да се ваксинират сега. "Периодът е разумен, защото вариантите на коронавирус са чувствителни на ваксината, особено това се отнася за хората над 60 г. и хората с хронични заболявания", заявърши баба Радка.
bottom of page