window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

АТАКА: Писна ни от наркомани! ОСТАВКА!!!


Партия Атака излезе с позиция по въпроса с кризата около четворната коалиция в страната ни. Координаторът на партията за район „Връбница“ Димитър Димитров написа пост във „Фейсбук“, в който заявява, че е нужна спешна оставка на кабинета на Кирил Петков. Предоставяме ви го без редакторска намеса.„БСП излиза от коалицията, ако се прати военна помощ на Украйна!

Ако се прати военна помощ на Украйна няма да има никакво значение кой от каква коалиция е излязъл, влязъл или изхлузил, защото това означава, че сте вкарали България във война!


Между другото Правителството взе най-скъпия 3.5-годишен заем!

От началото на годината кабинетът на Кирил Петков е набрал 1.5 млрд. лв. нов държавен дълг!И основното писна ми от олигофрени, друсани и неадекватни министри! Не ми харесвате, а и не сте ми по джоба, защото влизам в магазина и всичко е с 20-30% нагоре - сирене, шунка, лютеница дори и бутилираната вода! И не навсякъде е така, защото това е оправданието за тези, които не знаят и не могат!#Оставка и не ми пука за напрежението около кандидатурите ви за шеф на БНБ, просто се махайте! Взимайте си куклите, парцалките, леката и тежката дрога и изчезвайте“!!!!

bottom of page