window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Асен Василев назначи още един свой любовник в Министерството


След като назначи за шеф на НАП Румен Спецов, министърът на финансите Асен Василев "набута" в сградата на парите и друг негов любовник - Георги Клисурски.


От днес 8 юни, на длъжността заместник-министър на финансите е назначен Георги Клисурски. Той е магистър „Публична администрация“ от Харвардския университет в САЩ, има и магистърска степен „Бизнес администрация“ (MBA) и специалност финанси от бизнес училището Уортън в Университета на Пенсилвания.


По време на кабинета „Петков“ е съветник на вицепремиера по европейските фондове и министър на финансите Асен Василев. Има опит като икономист консултант в сферата на сливането и придобиването на компании, в съответствие с правото на конкуренцията в Европейския съюз и САЩ.

Интересен е и фактът, че той бе сред хората, които попречиха на журналиста Николай Караколев да присъства на пресконференцията на ПП/ДБ дни след изборите за 49-ти парламент. Припомняме, че тогава те го изгониха от залата с дърпане и бутане.


bottom of page