window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Арестуват български топ мафиот


Автор: Боян Кристиянов - стажант


Едно от най-знаковите лица на българския криминален ъндърграунд Красимир Каменов - Къро може скоро да лежи в затвора, разбра сайтът www.neudobnitebg.com.


Както е известно той се укрива от българското правосъдие в ЮАР заради множество обвинения, сред които опит за убийство, данъчни измами, укриване на доходи и други.


Очаква се съвсем скоро държавното обвинение да го привлече като обвиняем и за организиране на престъпна група (ОПГ). Припомняме, че днес прокуратурата показа записи в които Красимир Каменов - Къро е основно действащо лице.


Той и подчинените му са крояли планове за отстраняването на висши полицаи и магистрати, сред които и главният прокурор Иван Гешев.


В една от най-скандалните части на записите, Къро заявява, че на власт ще бъдат неговите хора -"Моите хора идват сега на власт - ПП и ДБ. Малко са непохватни, но изпълняват", заявява един от последните живи мафиоти Къро.


Сред аудио записите се чува и уговорка между Къро и Димитър Стоянов от сайта Бърд в ресторант. Той заедно с вече арестувания много близък до Асен Василев - Антон Иванов - Тони Фешъна, е трябвало да събират компромати срещу политици, прокурори и висши полицаи. Най-голяма цел е бил главният прокурор Иван Гешев.


С огромен финансов ресурс за свалянето му от власт и по-сериозни последствия са се ангажирали освен Красимир Каменов - Къро и други подсъдими "бизнесмени" Цветан Василев и братята Бобокови.

bottom of page