window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Андреа и Кирил Петков опасно близки


Поп-фолк певицата Андреа е заприличала на бившия премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков. Това коментираха читатели на сайта www.neudobnitebg.com.


Според тях бившата на Кубрат Пулев е измислила историята за нейната прабаба, която едва ли не е била близка с Иван Вазов, който срещнал нейната прабаба Ана, която също била певица. Поетът я посъветвал да не се отказва от музиката. По онова време обаче певиците не били с много добро реноме и съпругът на прабабата на Андреа не позволил тя да продължава да се занимава с музика и песни.

Читатели на www.neudobnitebg.com смятат, че певицата е взела пример от Кирил Петков и затова е измислила тази своя история, както направи бившият премиер, който излъга, че баба му е била в концлагера в Белене.


Междувременно се разбра. че Министерството на културата започва проверка заради клипа, на който чалга певицата развява срамотиите си на гроба на Иван Вазов.


От Столична община обясниха, че не са били информирани за снимките, въпреки че по правило снимките на подобни обекти изискват съгласуване.

Песента излиза дни преди отбелязването на 173 години от рождението на Иван Вазов.


„Гробът на Патриарха на българската литература е свещено място. За мен лично е недопустимо там да се правят каквито и да било клипове, които оскверняват паметта му”, коментира Атанас Капралов, директор на къща музей „Иван Вазов“, гр. София.

bottom of page